"Regiobijeenkomsten FloraHolland: "Het Nieuwe Veilen"

Het jaarplan 2016, de toekomstige financiering van de coöperatie, Het Nieuwe Veilen en het algemene beleid van FloraHolland. Deze onderwerpen worden besproken tijdens de regiobijeenkomsten van FloraHolland.Er zijn al wat bijeenkomsten achter de rug, maar de komende weken kan men nog op verschillende plekken meepraten. FloraHolland blikt alvast terug op de regiobijeenkomsten die er tot nu toe zijn geweest.

Leden praten actief mee
Sjaak van der Ploeg ervoer de discussies in zijn regio (Duin- en Bollenstreek) als positief. "Wie mee discussieert, oefent invloed uit en hoort dingen. Het verhaal over de financiering van de coöperatie was nog redelijk onbekend en best complex, maar aan het eind van de discussie kregen we een heldere sheet mee. Nu weet ik waar het over gaat. Bij sommige punten in de voorstellen heb ik best mijn bedenkingen. Wat ze willen veranderen rondom participatiereserve en ledenlening is niet in het voordeel van kleinere leden. Maar ik heb mijn standpunt gegeven en ik ga ervan uit, dat hierover het laatste woord nog niet is gesproken."

"Ook over Het Nieuwe Veilen werden ideeën geopperd om op te schieten. Goed, dat dit nu gebeurt. Nu ligt nog niet alles vast. Voor mij belangrijk, want ik ben volop klokkweker. Eigenlijk heb je op regiobijeenkomsten meer invloed dan op de Algemene Ledenvergadering."

Lees de rest van dit artikel op FloraHolland

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven