Menno Florades

Desinfectiemiddel Menno krijgt nieuwe naam

MENNO clean is een oude bekende op het gebied van desinfectie in Nederland. In veel andere landen wordt het product al jaren toegepast onder de naam MENNO florades. Vanaf nu zal ook in Nederland de naam MENNO florades worden gebruikt. Het product blijft verder identiek.MENNO florades is een krachtig desinfectiemiddel met een effectieve werking tegen plantpathogene bacteriën, schimmels, virussen en viroïden. Het product is speciaal voor de tuinbouw ontwikkeld en daarom specifiek op ziekteverwekkers getest die een gevaar vormen voor uw groente- of sierteeltgewas. Daarnaast wordt MENNO florades ook ingezet voor het desinfecteren van teelttafels, potten, machines, fust, karren, messen, scharen en in ontsmettingsmatten voor schoeisel of wielen.

De werking van MENNO florades is goed controleerbaar via de pH-waarde van de oplossing. Tevens is het product bij regelmatig gebruik veilig voor uw materialen.

Voor meer informatie:
Royal Brinkman
Woutersweg 10
2691 PR 'S-Gravenzande
t: +31 (174) 44 61 00
f: +31 (174) 44 61 50
info@brinkman.nl
www.brinkman.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.