Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

8.000 Nederlandse rozen voor realityster Kris Jenner

Op de 60e verjaardag van de Amerikaanse realityster Kris Jenner, prijkten maar liefst 8.000 witte Avalanche+ rozen van Dümmen Orange. De rozen vormden het decor van de fotomuur op het feest.Kris Jenner staat aan het hoofd van de Kardashian Klan, een Amerikaanse familie die wereldwijd enorm beroemd is dankzij hun realityserie "Keeping Up With The Kardashians". Het feest werd gevierd in Great Gatsby stijl met dochters Kylie, Kendall, Khloe, Kourtney en Kim.

De Avalanche+ is een exclusieve roos met grote witte bloemen. Het is een volledig Nederlands product, ontwikkeld door Dümmen Orange en geteeld door een team van Nederlandse rozenkwekers. Het feest werd mede gedecoreerd door Nederlandse bloemenpromotor LM Flower Fashion. De rozen werden geleverd door Meijer Roses; de overige bloemen kwamen van Walter Grootscholten Orchids.

Huwelijk
De Kardashians zijn sowieso al fan van de rozen. Ook opKims tweede en derde huwelijk prijkten de bloemen - en regelmatig komen ze langs in de reallityserie.
Publicatiedatum: