Van Dongen De Jong en Twinpack uitgelicht bij DFG

Op de FloraHolland Trade Fair op donderdag 5 november maakte de Dutch Flower Group bekend dat de prijs voor Preferred Partner Recognition unaniem is toegekend aan de verpakkingsleveranciers Van Dongen De Jong in Aalsmeer en Twinpack in Noordwijkerhout - onderdelen van de De Jong Verpakking. De erkenning werd verleend wegens de intensieve en toekomstgerichte samenwerking die deze bedrijven hebben met de bedrijven van de Dutch Flower Group.


Op de foto, van links naar rechts: Harry Brockhoff (DFG), Arthur van Noort (TP), Joan van Dongen (VDDJ), Ad Smit (DJV), Marco van Zijverden (DFG), Jan van der Sluis (VDDJ) en Arie Barendregt (DJV).

De Jong Verpakking BV in de Lier is de enige onafhankelijke Nederlandse producent van golfkarton verpakking. Er werken 300 mensen en er worden elk jaar ruim 300 miljoen verpakkingen per jaar gemaakt. Het bedrijf levert inmiddels een breed assortiment aan golfkarton en massief karton verpakkingen aan ruim 1.000 bedrijven in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Polen en Engeland. Het succes van het bedrijf is de combinatie van bijzonder concurrerende prijzen met een extreem snelle productie van enkele dagen en een enorme flexibiliteit in dienstverlening (levering 6 dagen per week levering en binnen 24 uur, voorraad van 30 miljoen verpakkingen, eigen vrachtwagens).

Voor meer informatie:
Arie Barendregt
De Jong Verpakking
J. vd Houtweg 20
2678 HA De Lier
Tel: 0186-573990
a.barendregt@dejongverpakking.nl
www.dejongverpakking.nlPublicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.