Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Goed onderhoud aan WKK voorkomt machinestilstand

Tholen - Onderhoud aan wkk’s is belangrijk om onverwachtse machinestilstand te voorkomen. Chris van Tiggelen van Ener-g Nedalo: "Op dit moment hebben we 600 onderhoudscontracten afgesloten voor onze gasmotoren. Dat is nu ons speerpunt voor wat betreft de Nederlandse glastuinbouw en heeft al onze aandacht.”


Chris van Tiggelen (hoofd verkoop en marketing), Surendra Kanhai (contractmanager service contracten) en Jurgen Bergman (algemeen directeur).


Patrick Akkerman is één van de twee planners – hier op de foto. Zijn collega, Renny Collard, is de andere planner van Ener-G Nedalo.

Stukje geschiedenis
Begin jaren tachtig: oprichting Nedalo
Ener-g Nedalo is Nederlands oudste leverancier in warmte-krachttechniek. Het bedrijf vestigt zich onder de naam Nedalo begin jaren tachtig in Uithoorn.
Het pionierschap in de Nederlandse markt levert een veel vakkennis en creativiteit op. Dat Nederland nog steeds voorop loopt, blijkt wel uit het feit dat zowel Jurgen als Chris internationaal worden ingezet binnen het bedrijf als het gaat om technische kennis van de grote machines en de rookgasreinigers.

Toetreding tot Ener-G plc
Om de Europese groei in goede banen te leiden, worden ze in februari 2003 onderdeel van het Britse concern Ener-G plc; de naam verandert daardoor in Ener-g Nedalo. Deze toetreding tot de Ener-G Group garandeert een gezonde financiële basis, ontsluit het gehele internationale netwerk van de organisatie en stimuleert de wisselwerking met andere kennisgebieden en technologieën binnen de groep.

Overname Enerflex
In juni 2013 neemt Ener-g Nedalo de activiteiten van de Nederlandse warmte-krachttak van Enerflex uit Canada over. Door deze overname is de Ener-G Group met 974,5 MW geplaatst vermogen verreweg de grootste MTU-wkk-leverancier van Europa en is Ener-g Nedalo de enige MTU-servicedealer van de Benelux.

2014: inmiddels sinds 1993 gevestigd in Mijdrecht verhuizing terug naar Uithoorn
Na de overname van Enerflex uit Rijsenhout is het een logisch vervolg om beide locaties samen te voegen op één adres. Dat wordt in maart 2014 een gloednieuw pand in Uithoorn. In april 2015 gaan de aciviteiten van voorheen Enerflex te Rijsenhout, sinds de overname opererend onder Ener-g Nedalo West, volledig op in Ener-g Nedalo.

Voor meer informatie:
Ener-G Nedalo
Chris van Tiggelen
T: +31 (0) 297 293 210
M: +31 (0) 6 125 11 237
E: [email protected]
www.energ.nl