Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Trade Fair stand 22.28

Aardbei Delizz wint AAS Award 2016

Het National Garden Bureau (NGB) maakte vandaag bekend dat Aardbei Delizz de All America Selections (AAS) Award 2016 National Winner behaald heeft als eerste aardbei ras ooit. De jury van NGB gaf aan dat aardbei Delizz over vele klimaatzones in Noord Amerika een uitstekende buitenperformance liet zien door de constante productie van overheerlijke aardbeien. ABZ Seeds ziet deze AS Award als een prachtige erkenning voor het jarenlange veredelingswerk in aardbei voor de tuinplantenmarkt.



Het nieuwe totaalproductconcept Delizz brengt een nieuwe markt binnen bereik: de consument die thuis ongecompliceerd wil genieten van heerlijke aardbeien uit eigen kweek. De presentatie met een speciaal geselecteerde Tamara pot en een hoes draagkoker en informatief label maakt Delizz geschikt als cadeauartikel. "Het totaalconcept van Delizz creëert meerwaarde voor alle spelers in de keten", vertelt Gé Bentvelsen.



Deze week, van woensdag 4 tot vrijdag 6 november, presenteert ABZ Seeds het winnende aardbei concept op de Flora Holland Trade Fair in Aalsmeer, Hal 1 stand nummer 22.28.

Voor meer informatie:
ABZ Seeds
www.abz-strawberry.com

Publicatiedatum: