Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

FlowerTrials video's met noviteiten nu online

De FlowerTrials dit jaar gemist? Of niet alle locaties kunnen bezoeken? Op de website presenteert de organisatie een reeks korte video's waarin de deelnemers van afgelopen jaar een korte introductie van hun bedrijf geven en de noviteiten uitlichten. De video's zijn te bekijken op de FlowerTrials website of het FlowerTrials Vimeo-kanaal.


 
Er zijn video's gemaakt van de volgende bedrijven: ABZ Seeds, Agriom, Anthura, Beekenkamp Plants, Ernst Benary Samenzucht, Brandkamp, D.H.M. breeding company by Lannes, Dümmen Orange, Evanthia, Floranova, Florist, KP Holland, Lily Looks, Hassinger Orchideeën, HilverdaKooij, Moerheim New Plant, Morel Diffusion, PanAmerican Seed & Kieft Seed, Royal Van Zanten, Sakata, Schoneveld Breeding, Selecta Klemm (Zowel de Duitse als Nederlandse locatie), Sion, Takii, Van den Bos Flowerbulbs, Volmary en Westhoff.Videoproject
Sonja Dümmen van Dümmen Orange, bestuurslid van de FlowerTrials, had samen met Jeroen Egtberts van Moerheim New Plant de leiding over het FlowerTrials-videoproject: "Aangezien het aantal deelnemers én aantal bezoekers elk jaar blijft toenemen, wordt het een steeds grotere uitdaging om in week 24 alle locaties te bezoeken. Kwekers, kopers en andere geïnteresseerden die niet alle gewenste locaties wisten te bekijken, kunnen nu de tentoongestelde noviteiten online ontdekken."2016
De FlowerTrials 2016 zullen plaatsvinden in week 24, van dinsdag 14 t/m vrijdag 17 juni, waarbij veredelaars in de Nederlandse regio's Westland en Aalsmeer en de Duitse regio Rheinland Westfalen hun deuren openen om hun laatste innovaties in het pot- en perkplantenassortiment te tonen aan kwekers, kopers en zakenpartners uit de hele wereld.

Voor meer informatie: www.flowertrials.com
 
Publicatiedatum: