Volop aandacht voor bloemisten op IFTF

Er is dit jaar heel wat te zien voor bloemisten tijdens de alweer 6e editie van IFTF Vijfhuizen, de internationale bloemenvakbeurs die wordt gehouden in Expo Haarlemmermeer. Green Team Consultancy+ in samenwerking met onder andere Florint en IFTF Expo organiseren “IFTF: World of Flowers” tijdens het drie dagen durende zakelijke evenement, dat van woensdag 4 tot en met vrijdag 6 november zal worden georganiseerd. Speciaal voor de bloemist zijn er vele activiteiten, waaronder uiteenlopende presentaties, die allemaal speciaal op de bloemist zijn geënt.Bezoekers en standhouders uit meer dan 130 landen zullen dit jaar de toegangsdeuren van IFTF passeren en er worden ruim 25.000 vak bezoekers verwacht.

De openingstijden zijn dagelijks van 10:00 uur tot 6:00 uur. Parkeren, garderobe, entree, toilet, officiële catalogus, koffie & thee en WiFi worden allemaal gratis aangeboden.


De IFTF vindt plaats van 4 t/m 6 november in Vijfhuizen.

Voor meer informatie:
IFTF
www.iftf.nl


bron: VBW

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.