Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Tweede verkiezingsronde Glazen Tulp 2016 van start gegaan

Wat is de beste marktintroductie dit jaar? Het is aan de klanten van FloraHolland om hun favoriete product te kiezen. De tweede verkiezingsronde voor de jaarlijkse Glazen Tulp verkiezing gaat deze week van start.Klanten van FloraHolland kunnen tijdens de tweede stemronde, van 15 oktober tot en met 31 oktober 2015, stemmen op hun favoriet uit de categorieën kamerplanten en snijbloemen.

Op de categorie tuinplanten en concepten wordt dit jaar niet digitaal gestemd omdat het aantal inzendingen dat voldoet aan de criteria, te laag is voor stemming. De producten en concepten die geselecteerd zijn in die categorieën gaan direct door naar de halve finale. De kwekers worden hierover ingelicht.

In november beoordeelt de vakjury alle halve finalisten en besluit dan wie er naar de finale gaan.

Klanten met een klantnummer van FloraHolland kunnen een stem uitbrengen via het stemformulier. Ook zijn op dit formulier de foto's van de geselecteerde producten te bewonderen. Laat ons weten wat uw favoriete kamerplant of snijbloem is!

Glazen Tulp award
De FloraHolland Award 'De Glazen Tulp' is in de sierteeltsector dé prestigieuze award voor de beste marktintroductie van het jaar. Na de nominatierondes door onze klanten bepaalt een vak- en publieksgerichte jury de uiteindelijke nominaties en winnaars.

Kijk voor meer informatie op www.floraholland.com/glazentulp

Publicatiedatum: