Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
zaterdag 16 januari 2016, Amsterdam

200.000 tulpen op vijfde editie Nationale Tulpendag

Op zaterdag 16 januari 2016 vindt de 5e editie van Tulpendag plaats. De Nationale Tulpendag is een initiatief van de Nederlandse Tulpenkwekers en markeert de start van de tulpentijd. Het evenement trekt jaarlijks 20.000 mensen naar de Dam en bereikt via kranten en consumentenbladen ca. 40 miljoen mensen in Europa.



Tulpendag staat dit jaar in het teken van ‘Europa’. Het thema weerspiegelt de internationale bekendheid van de Nederlandse tulp en diversiteit aan nationaliteiten van de vele bezoekers, die Tulpendag ieder jaar weer bezoeken.

Programma
De Dam in Amsterdam wordt door Nederlandse tulpenkwekers een pluktuin gerealiseerd met 200.000 kleurrijke tulpen. Bezoekers mogen vanaf 13.00 uur een gratis bos tulpen plukken. Naar verwachting is de tuin rond 16.30 uur helemaal ‘leeggeplukt’ en zie je overal in het centrum vrolijke mensen met een bosje tulpen lopen.

Voor meer informatie en impressiefoto's van voorgaande edities, zie www.tulpenpromotie.nl

Publicatiedatum: