26 okt - 13 nov,

Open Dagen Cyclamen Schoneveld Breeding

Van 26 oktober tot en met 13 november opent Schoneveld Breeding haar deuren voor alle professionals uit de keten. Tijdens deze Open Dagen zijn de Cyclamen van Schoneveld Breeding te zien in de bloeiproeven. Jongeplantenkwekers, kwekers, handelsondernemers en retailers krijgen een goed beeld wat de genetica van Schoneveld voor hen kan betekenen.

Net als voorgaande jaren zijn alle Super Serie Cyclamen in de bloeiproeven te zien. Van de kleine Micro naar de robuuste Mammoth. Naast de gevestigde namen is er natuurlijk ook aandacht voor noviteiten, zoals Super Serie Petticoat, Super Serie Merengue en de vele nieuwe Fuji kleuren in de bestaande series.Buitenbloeiproeven
Op ons buitenveld testen wij een aantal Super Series op bloeirijkheid, houdbaarheid, sierwaarde en herstellend vermogen. De planten die uitstekend scoren komen in aanmerking voor het kwaliteitslabel Veranda Selections.

Aanmelden kan op sales@schoneveld.nl of via +31 (0)571 271717. Na ontvangst van de aanmelding wordt er zo snel mogelijk contact opgenomen voor het maken van een afspraak.

Voor meer informatie:
Schoneveld Breeding
T: +31 571 271717
F: +31 571 276079
Email: info@schoneveld.nl
www.schoneveld.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven