Kwekerij Devriese-Luyssen

Gouden plak voor Lagerstroemia indica ‘Eveline’

De frisse, lichte bloeiwijze van de nieuwe Lagerstroemia indica ‘Eveline’ werd tijdens Florall in augustus 2015 beloond met een gouden award. De jury was overtuigd dat ‘Eveline’ zorgt voor vernieuwing in het assortiment, wat nieuwe marktkansen biedt. ‘Eveline’ blijft compact en is daardoor geschikt voor zowel tuin als terras. De jury loofde ook het feit dat Kwekerij Devriese-Luyssen met ‘Eveline’ een koppeling legt met de stichting Kinderen Kankervrij.Kleindochter Eveline
Lagerstroemia indica ‘Eveline’ is een prachtige plant met een inspirerend verhaal. De vinder van de plant was zo onder de indruk van haar schoonheid dat hij haar naar zijn kleindochter vernoemde. ‘Eveline’ bloeit rijk in de zomer en het najaar en draagt grote bloemen. Met haar pastel roze bloemkleur en frisgroene blad laat ‘Eveline’ ieders tuin stralen. Ook qua vorm is ze een plaatje om te zien.Voor meer informatie:
Devriese-Luyssen
Geert Devriese
Schewegestraat 6
B-8750 Wingene
E: geert@sierplant.be
www.sierplant.be

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.