Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Aanvoeren op Bloemistenklok nu ook mogelijk in Floratino fust

Vanaf vandaag start een groep kalanchoëkwekers met het aanvoeren van hun producten in Floratino fust op de Bloemistenklok Naaldwijk. Veilingmeester van de Bloemistenklok Puk Koornneef hoort van klanten dat zij dringend behoefte hebben aan duurzaam fust. Zij heeft deze vraag doorgespeeld naar kwekers en, zo blijkt, met succes.


Andre Lankhaar (rechts) van kwekerij Bunnik overhandigt zijn producten in Floratino fust aan Jim Rauxloh van Bloemsierkunst Aphrodite, klant van de Bloemistenklok Naaldwijk.

Floratino
"Het is voor kwekers een kans om ook op verpakkingsgebied bij te dragen aan een groenere keten. Ik help de kwekers graag op weg om in te spelen op de vraag uit de markt", aldus Puk. Het doel is om hierna deze aanpak uit te breiden naar andere productgroepen. Het staat kwekers van alle productgroepen vrij om al dan niet te starten met aanvoer in Floratino.

Voor meer informatie over Floratino klik hier
Publicatiedatum: