Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Geen vluchtelingen op terrein FloraHolland Naaldwijk

De gemeente Westland heeft maandagavond gereageerd op het gerucht dat Westland van plan zou zijn een tentenkamp te realiseren voor de opvang van een paar duizend vluchtelingen op het terrein van FloraHolland. "Dit gerucht is niet gebaseerd op feiten", aldus de gemeente.

"Noch het college van burgemeester en wethouders, noch de gemeenteraad heeft een standpunt ingenomen over de opvang van vluchtelingen, laat staan dat er concrete locaties zijn aangewezen", vervolgt een woordvoerster. Het verspreiden van een bericht over de komst van een tentenkamp wordt "ongepast" genoemd "en zorgt voor onnodige onrust".

Hierbij kan worden aangetekend, dat het zaad van het gerucht uit de gemeenteraad afkomstig kan zijn. Een tentenkamp op het braakliggende terrein van FloraHolland werd donderdagavond in een debat gesuggereerd door raadslid Linda Strijker van Progressief Westland.

bron: WOS
Publicatiedatum: