Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ton Verzijl en Aislinn de Ronde verzorgen bloemen prinsjesdag

Niet alleen de miljoenennota, maar ook de bloemkeuze voor Prinsjesdag is nu uitgelekt. De Scheveningse bloemist Ton Verzijl en bloembindster Aislinn de Ronde selecteren donderdag bij chrysantenkweker Jan Ruyven uit Maasdijk persoonlijk de chrysanten voor de bloemdecoraties in de Ridderzaal. De bloemen staan dinsdag onder meer pal naast de troon bij de entree en langs de balustrade van de zaal.



De keuze voor chrysant als hoofdbloem en de kleurencombinatie is gemaakt door de Staten-Generaal zelf. Dit jaar zijn de hoofdkleuren crème en wit met als accentkleur brons. In totaal worden zo’n 3000 bloemen van verschillende chrysantensoorten verwerkt in de koninklijke decoraties. Na afloop worden de bloemen bij diverse verzorgings- en verpleeghuizen in de regio Den Haag aangeboden. Verzijl verzorgt voor het derde jaar op rij de bloemdecoraties in de Ridderzaal.
Publicatiedatum: