Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Koppert gaat producten Certis verkopen

Certis stopt de verkoopactiviteiten van biologische bestrijders in bepaalde Europese landen. Koppert neemt dit over voor het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en Italiƫ. "Onze langetermijn-strategie richt zich erop om meer biologische oplossingen te vinden voor deze belangrijke land- en tuinbouwgebieden. Daar sluit deze overname bij aan", vertelt Henri Oosthoek van Koppert.

"De producten van Certis passen bij onze missie en de onderhandelingen waren daarom ook zeer vruchtbaar. We staan voor een gezondere, veiligere en meer productieve tuinbouw in een gezondere wereld. Die omslag wordt steeds meer opgemerkt."

Ook bij Certis zijn ze blij. "Koppert is marktleider in de productie en ontwikkeling en daarom de beste partner om onze goede relaties over te nemen." Certis blijft producten ontwikkelen en houdt de verkoop in andere landen ook in eigen hand.

Publicatiedatum: