Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Van Gogh Museum en Takii tekenen sponsorcontract

Takii & Company (Takii Seed) zal voor de komende drie jaar het Van Gogh Museum in Amsterdam gaan sponsoren. Takii & Company wordt de zonnebloempartner van het museum.



In 2015 wordt de 125e sterfdag van Vincent van Gogh herdacht en ter ere van deze mijlpaal vinden in het museum diverse bijzondere evenementen plaats. Een daarvan is de groots opgezette opening op 4 september van een nieuwe entree. Ter gelegenheid daarvan is buiten de nieuwe entree een gigantisch labyrint opgebouwd dat geheel uit zonnebloemen van Takii bestaat. Takii Seed heeft voldoende ‘Sunrich Orange’ zonnebloemzaden gedoneerd om de 125.000 benodigde planten te produceren waarmee het bijna twee meter hoge doolhof is gecreëerd. In het weekend van 4, 5 en 6 september zal het labyrint in volle bloei staan. Ter afsluiting van het evenement wordt het publiek uitgenodigd op 6 september naar het Museumplein te komen en een gratis zonnebloem mee naar huis te nemen.



Takii Seed is de veredelaar van de ‘Sunrich Orange’ F1, een van ‘s werelds toonaangevende variëteiten in sier zonnebloemen. Voor het doolhofproject met zonnebloemen benaderde het Van Gogh Museum Takii Seed. Omdat Van Goghs schilderijen met zonnebloemen tot zijn beroemdste werk behoren en Takii Seed bekend staat om zijn zonnebloemen, was het project een mooie aanleiding voor samenwerking.

Voor meer informatie:
Takii & Company, Limited
Public Relations Fujiya
T: 075-365-0123
F: 075-365-5788
www.takiiseed.com
Publicatiedatum: