Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Benefietveiling Pre Ride brengt € 23.500 op

Veiling Rhein-Maas organiseerde op woensdag 2 september in het kader van de `Pre Ride for the Roses´ een benefietveiling in de strijd tegen kanker. In totaal kon door het bijzondere engagement van aanvoerders, klanten alsook medewerkers bij Veiling Rhein-Maas voor het goede doel € 23.500 ingezameld worden.

Voordat Monika Lemmen, waarnemend burgemeester van de Stadt Straelen, de benefietveiling opende, richtten zij en Ruud Knorr, directeur van Veiling Rhein-Maas, enkele woorden tot de klanten in Straelen-Herongen.

De opbrengst van de benefietveiling wordt gelijkelijk verdeeld tussen de Duitse vereniging de `Elterninitiative für krebskranke Kinder Siegen´ en `KWF Kankerbestrijding´ uit Nederland. De `Elterninitiative´ is een partner van de `DRK Kinderklinik Siegen´ en heeft als doel het verblijf voor de getroffen kinderen in het ziekenhuis zo aangenaam mogelijk te maken, nieuwe therapiemogelijkheden te steunen en de familie in haar geheel te ondersteunen. `KWF Kankerbestrijding´ ontvangt de tweede helft van het sponsorbedrag en gebruikt het geld dit jaar voor vier veelbelovende projecten rond onderzoek naar huidkanker.


Directeur van veiling Rhein-Maas Ruud Knorr richt het woord tot kopers op de tribune

Aanvoerders van de veiling stelden bloemen en planten beschikbaar en regionale ondernemers alsook medewerkers van Veiling Rhein-Maas sponsorden andere producten en tegoedbonnen. Ook de klanten in Straelen-Herongen ondersteunden vol engagement de benefietveiling en kochten de producten op de veiling voor goede prijzen.

Na de benefietveiling en het bekendmaken van de totale opbrengst gaf Ruud Knorr aan: „Dankzij de geweldige inzet van velen kon het sponsorbedrag van vorig jaar met meer dan € 5.000 overtroffen worden. Ook al organiseren we deze benefietveiling in Herongen voor de vijfde keer, het blijft bijzonder om op deze manier een bijdrage te kunnen leveren aan de strijd tegen kanker. De roos staat symbool voor een morgen voor iedereen.“

(Pre) Ride for the Roses
Bij de `Pre Ride for the Roses´ fietst op zaterdag 5 september a.s. het 25-koppige team Rhein-Maas van Venlo naar de startlocatie van de `Ride for the Roses´ in Aalsmeer. Aansluitend aan deze 185 kilometer lange fietstocht overhandigen ze gezamenlijk het sponsorbedrag van de Pre Ride voor KWF aan het organisatieteam van de `Ride van de Roses´. Ook vanuit andere veillocaties in Nederland vertrekken fietsteams naar Aalsmeer. Op zondag 6 september a.s. vindt in Aalsmeer vervolgens de `Ride for the Roses´ plaats, waarbij aan het einde het gehele sponsorbedrag aan KWF overhandigd wordt.

Publicatiedatum: