Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
22 september

Groen Onderwijscentrum & Kas Groeit organiseren avond voor werknemers

Hoe ziet de toekomst van werk er in de glastuinbouw uit? Hoe maak ik mijn medewerkers bewuster van hun eigen loopbaan? Hoe blijven mijn medewerker enthousiast en gemotiveerd aan het werk? Hoe kan mijn medewerker ervoor zorgen dat hij/zij nu en in de toekomst inzetbaar blijft?
 
Om deze vragen te beantwoorden, organiseert het Groen onderwijscentrum i.s.m. Kas groeit een loopbaancafé voor medewerkers. Een werkgever biedt richting en ruggensteun maar een medewerker moet zelf de regie nemen over zijn eigen loopbaan en inzetbaarheid. Het loopbaan café wordt georganiseerd om de medewerkers handvatten te geven hoe om te gaan met hun eigen loopbaan.
 
Tijdens het loopbaancafé wordt er een beeld geschetst van hoe de werkomgeving gaat veranderen. Samen wordt gekeken welke invloed dit heeft op het werk van de medewerker. Er worden handvatten gegeven om de medewerker zelf de regie te laten houden in zijn loopbaan.



De avond wordt gehouden op 22 september, 16:30 - 19:30. Locatie is Wellantcollege MBO, Linnaeuslaan 2, 1431 JV Aalsmeer. De avond wordt afgesloten met een maaltijd en een netwerkborrel.

Aanmelden voor 15 september via: b.nienhuis@wellant.nl

Meer informatie en programma op de website van de Greenport Aalsmeer

 
Publicatiedatum: