CNB in november gastheer van Plasbokaal

De Plasbokaal 2015 gaat op reis. Tijdens de Hortiweek van 2 t/m 6 november zal het CNB gastheer van de lelieshow zijn, die door Artemis and Friends zal worden georganiseerd.

Samen met alle 'friends' zal Artemis wederom een lelieshow neerzetten met als thema: “It’s a small World after all”. De Plasbokaal karavaan zal neerstrijken bij het CNB, een locatie die uitermate geschikt is voor een grote lelieshow en een leuke ontvangst voor klanten biedt. De ligging tussen Aalsmeer en Vijfhuizen tijdens de Hortiweek is ideaal.

De wereld wordt steeds kleiner dankzij groeiende technologieën, communicatiemiddelen zoals internet en social media, maar ook het vliegen naar verre bestemmingen is inmiddels voor iedereen gewoonte geworden. Grenzen vervagen en informatie bereikt de verste uithoeken van de wereld. Andere reden voor het kiezen van dit thema is dat dit jaar als verrassing een kleine lelie zal worden geteeld. Het mysterie ras van dit jaar zal een potlelie zijn. Als tweede verrassing heeft Artemis dit jaar een amateur categorie in het leven geroepen. Dit biedt hobbykwekers ook een kans om de strijd met elkaar aan te gaan.

bron: Artemis

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven