Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

CNB in november gastheer van Plasbokaal

De Plasbokaal 2015 gaat op reis. Tijdens de Hortiweek van 2 t/m 6 november zal het CNB gastheer van de lelieshow zijn, die door Artemis and Friends zal worden georganiseerd.

Samen met alle 'friends' zal Artemis wederom een lelieshow neerzetten met als thema: “It’s a small World after all”. De Plasbokaal karavaan zal neerstrijken bij het CNB, een locatie die uitermate geschikt is voor een grote lelieshow en een leuke ontvangst voor klanten biedt. De ligging tussen Aalsmeer en Vijfhuizen tijdens de Hortiweek is ideaal.

De wereld wordt steeds kleiner dankzij groeiende technologieën, communicatiemiddelen zoals internet en social media, maar ook het vliegen naar verre bestemmingen is inmiddels voor iedereen gewoonte geworden. Grenzen vervagen en informatie bereikt de verste uithoeken van de wereld. Andere reden voor het kiezen van dit thema is dat dit jaar als verrassing een kleine lelie zal worden geteeld. Het mysterie ras van dit jaar zal een potlelie zijn. Als tweede verrassing heeft Artemis dit jaar een amateur categorie in het leven geroepen. Dit biedt hobbykwekers ook een kans om de strijd met elkaar aan te gaan.

bron: Artemis
Publicatiedatum: