Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Hollands Beste Bloemstylist handvat voor sectorpromotie

Vereniging Bloemist Winkeliers, Bloemenbureau Holland en FloraHolland slaan de handen ineen voor een ketenbrede bloemen- en plantenpromotie. De basis hiervoor is het TV-format Hollands Beste Bloemstylist. Bedoeling hiervan is de Nederlandse kijkers te verassen, te inspireren en te verleiden meer bloemen en planten te kopen bij de bloemist.


De presentator en jury van Hollands Beste Bloemstylist seizoen 2: Kees Tol, Hanneke Frankema, Rob Verlinden en Pascal Koeleman

Hollands Beste Bloemstylist dit najaar wederom te zien bij SBS6. Vernieuwend in de aanpak is dat in de acht weken dat het programma op TV is het programma wordt ondersteund met een campagne gericht op bloemist en consument, zodat bestaande en nieuwe klanten naar de winkel worden getrokken. Diverse on- en offline mediakanalen van de samenwerkende partijen, worden op elkaar afgestemd.

Zo wordt een consistente boodschap en beleving overgebracht. Op deze manier hopen de deelnemende partijen samen de perceptie van de consument over bloemen, planten en de bloemist te beinvloeden, met als doel de verkoop van bloemen en planten een extra boost te geven. Door metingen zal het effect van de campagne worden gevolgd.

Vakmanschap centraal
De campagne zet het vakmanschap van de bloemist centraal. In het programma Hollands Beste Bloemstylist gaan twaalf verschillende bloemkunstenaars de strijd met elkaar aan om te laten zien wie de mooiste creaties kan maken van bloemen en planten.

FloraHolland en ketenpartners zorgen ervoor dat een breed assortiment producten aan bod komt in het programma. Bloemenmarketing bureau 2Dezign heeft in samenwerking met Talpa in 2014 de basis gelegd voor het programma dat nu een vaste plek heeft op de Nederlandse TV.

Bron: FloraHolland
Publicatiedatum: