Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bruiloft wordt bloemenfeest

Een bruiloft tussen twee bloemliefhebbers kan niet anders dan een groot bloemenfeest zijn. De huwelijksdag van Floral Fundamentals Ambassadeuren Dominique en Jürgen Herold was dan ook een waar sprookje. Omringd door de mooiste bloemen en prachtigste creaties gaven zij elkaar het jawoord.

Dominique en Jürgen trouwden in het gemeentehuis en hadden hun zinnen gezet op een groot feest achteraf. Voor deze twee creatieve newly-weds wilden verschillende telers en partners de krachten graag bundelen. Het resultaat daarvan levert mooie plaatjes op.

Sprookjes komen uit
De locatie zelf was al beeldschoon. De honderden bloemen die gebruikt werden om het kasteel mee te versieren, lieten de locatie stralen. Een plaatje, zo uit het sprookjesbos. Een bloemenlijst werd aangeleverd en FleuraMetz mocht de bloemen leveren. Meerdere kwekers leverden producten, waaronder Preferred Suppliers Van der Lugt Lisianthus, Vreeken Bouvardia B.V., Holstein Flowers, Montana Lisianthus, Parfum Flower Company en Anco Pure Vanda.

 

Voor meer informatie:
FleuraMetz

www.fleurametz.com

Publicatiedatum: