Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Allure Tuinplanten breidt assortiment ‘Easy Grasses’ uit

Allure Tuinplanten breidt het assortiment 'Easy Grasses' verder uit. Als aanvulling op het huidige siergrassenassortiment (P17) komt de siergrassenkweker nu met een kleinere versie (P13) van hun 'Easy Grasses', waarmee ze ook de grotere groene retailers en supermarkten kunnen bedienen.

Populaire gemaksplant
De populariteit van planten die zorgen voor een groene, natuurlijke tuin met weinig onderhoud neemt toe. Wuivende siergrassen met prachtige kleuren staan garant voor jaarrond tuingenot zonder vieze handen. Vanuit deze kernwaarden verkoopt Allure Tuinplanten al jaren het concept 'Easy Grasses', bekend van het sprekende etiket met daarop personen met een grasspriet in hun mond.

"Inmiddels krijgen we steeds meer vragen of er mogelijkheid is om een lager prijspunt te bedienen en het populaire product beschikbaar te maken voor een breder publiek," zegt Annemarie Lips, eigenaar Allure Tuinplanten. "Daarom zijn we recent gestart met het produceren van een goedgevulde P13 en daarbij hoort ook een nieuwe uitstraling."

Verpakking met een glimlach
Om goed op te vallen is er gekozen voor een kleurrijke hoes, waarbij de naam 'Easy Grasses' goed opvalt op de vaak drukke winkelvloer. De gele lijnen op de hoes illustreren het wuivende gevoel van siergrassen, terwijl de natuurlijke donkeroranje kleur mooi past bij alle rijkgekleurde soorten. Annemarie: 'Gemak staat hoog in het vaandel en dit wordt extra benadrukt op de achterkant van de hoes in de vorm van een meertalige uitleg met verzorgingsiconen.'

De siergrassen worden aangeboden in een mixtray en bestaat uit diverse Carex-soorten en Festuca. Dankzij de hoezen wordt het voor de consument extra gemakkelijk om het product mee naar huis te nemen en daarnaast zorgt het voor een nette winkelpresentatie. Naast de tray met de hoezen kan er ook gekozen worden voor een minimalistische verpakking met slechts een steeketiket, al gaat Annemarie er vanuit dat klanten de vrolijke hoes gaan omarmen en het product op deze manier op de winkelvloer gaan presenteren.

Klaar voor de toekomst
Annemarie: "We denken graag mee met onze klanten en blijven door ontwikkelen binnen deze P13 cm lijn. Zo experimenteren we met andere soorten en met grassen die anders zijn van vorm, bijvoorbeeld gekrulde varianten. Zo blijven we meebewegen met de vraag van zowel de klant als de consument."

Easy Grasses zijn vanaf nu jaarrond beschikbaar.

Voor meer informatie:
Allure Tuinplanten
[email protected]
www.alluretuinplanten.nl

Publicatiedatum: