Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Robert van der Hulst wint Plasbokaal met prachtige vaas ‘Touchstone’

Robert van der Hulst van C. Steenvoorden heeft dit jaar de Plasbokaal gewonnen met zijn vaas 'Touchstone'. Door de jury werd de vaas beoordeeld met een 9,7. Van de 25 inzendingen behaalde deze vaas de hoogste waardering. Van der Hulst ontving de wisseltrofee uit handen van Ria van Veen, de weduwe van de grondlegger van de Plasbokaal.

Na een onderbreking van 15 jaar is deze prijs nieuw leven ingeblazen door Boltha. In maart ontvingen 25 jonge, talentvolle lelie broeiers elk een krat met 150 leliebollen, met de opdracht om op 1 juni de mooiste vaas met zeven takken in te leveren. Het soort lelie werd vooraf niet bekendgemaakt, waardoor de wedstrijd puur vakmanschap vereiste.

Burgemeester Rian van Dam opent de lelie broeiwedstrijd "De Plasbokaal"
In haar openingswoord verwelkomde de Burgemeester van Hollands Kroon de lelievakgenoten bij de start van de bloeierswedstrijd 'De Plasbokaal'. Zij gaf aan onder de indruk te zijn van het ondernemerschap en de innovaties van de lelie sector. "Hier zou het vak meer mee naar buiten kunnen en moeten treden", was het advies wat zij de toehoorders meegaf.

Voor meer informatie:
Boltha
+31 223 522 570
Molenvaart 527 B
1764 AV Breezand
www.boltha.nl

Publicatiedatum: