Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

HiBreeding gaat samenwerking aan met PerlaNova

HiBreeding gaat een samenwerking aan met PerlaNova. Beiden zijn veredelaar op het gebied van hortensia's. Doel van deze samenwerking is de rassen van My Beautiful, het eigen merk van PerlaNova, verder op de kaart te zetten. Tijdens FlowerTrials 2024 zijn de My Beautiful variëteiten voor het eerst te zien als onderdeel van het HiBreeding assortiment. Deze rassen zijn een toevoeging aan het bestaande HiBreeding portfolio.


Marktbezoek USA v.l.n.r. Carlo Hoogendoorn, Martijn Hoogendoorn, Mike van Schie, klant HiBreeding, Robin van Dijk, klant HiBreeding

Bijzondere missie
HiBreeding en PerlaNova slaan de handen ineen om klanten het beste van twee werelden te bieden op het gebied van hortensiarassen. Mike van Schie – Product Manager van HiBreeding vertelt: "Samen hebben we de missie om het uitzonderlijke assortiment van PerlaNova op de wereldmarkt te introduceren. De variëteiten van My Beautiful zijn een waardevolle toevoeging aan het bestaande productassortiment van HiBreeding".


Martijn (l) en Carlo (r) Hoogendoorn met een van hun My Beautiful rassen

De eerste stap in deze samenwerking is al eerder dit jaar gezet. Carlo Hoogendoorn, mede-eigenaar PerlaNova: "In maart dit jaar zijn Martijn Hoogendoorn en ik met Mike van Schie en Robin van Dijk van HiBreeding bij verschillende kwekers in Amerika geweest om de nieuwe rassen in ons assortiment te presenteren en dat werd erg goed ontvangen. Samenwerking zit in ons DNA en daarom zijn we erg trots op deze nieuwe stap, wat zowel PerlaNova als HiBreeding naar een hoger niveau tilt".

Voor meer informatie:
HiBreeding

www.hibreeding.com


PerlaNova
www.perlanova.eu

Publicatiedatum: