Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Greencre8 ontwikkelt samen met Paardekooper creatieve traydeksel voor Rose Decooz

Greencre8 heeft een nieuwe productlijn gelanceerd op basis van zijdenbloemen, Rose Decooz. De zijden rozenknoppen, inclusief draadstukken om de rozen op te steken, zijn vanaf nu in verschillende kleuren verkrijgbaar.

De kleuren van Rose Decooz worden, met het EK voor de deur, juist nu geïntroduceerd met vele thema's en landenkleuren.

De rozen worden verpakt in bestaande 200 serie fusten waarvoor in samenwerking met de horti divisie van Paardekooper een mooie traydeksel is ontwikkeld. Deze creatieve verpakking is bedoeld voor de groothandel die daarmee bloemisten en tuincentra kunnen beleveren.

"Met Marcel van der Knaap van Paardekoopers horti divisie heb ik lekker kunnen sparren om onze idee├źn verder uit te laten werken. We hadden al snel wat traydeksel concepten en na een paar aanpassingen hebben we een fantastisch mooi en praktisch eindproduct gerealiseerd", aldus Richard Grootscholten van Greencre8. "Door te werken met bestaande trays kunnen we makkelijk wisselen met aantallen, de deksel past op iedere 200 serie fust".

Marcel is van zijn kant ook trots op het eindresultaat. "Door een mooie roosvorm uit de deksel te stansen heeft de koper direct zicht op wat er in de verpakking zit. En door die stansvorm is er ook geen extra plasticvenster nodig, wel zo duurzaam."

Rose Decooz is te bestellen via Floriday en verdere informatie is te vinden op www.rosedecooz.com

Voor meer informatie:
Greencre8
https://www.greencre8.nl/

Publicatiedatum: