Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Eerste exemplaren Lewisia Mountain Dreams komen los bij Fidafleur

Tholen - Vanaf week 11 week gaat Fidafleur van start met het uitleveren van de Lewisia Mountain Dreams. Dankzij een nieuw WPS-systeem dat afgelopen jaar geïnstalleerd werd en dat ervoor moet zorgen dat alles automatische op de juiste hoogte word gesorteerd, is de kweker er helemaal klaar voor.

De voormalig orchideeënkweker maakte vorig jaar de switch naar het bijzondere plantje, waarvan het de komende tijd exclusief grote aantallen beschikbaar heeft. Het gaat om in totaal 80.000 17cm, 600.000 13cm en 500.000 10.5cm, zo vertelt mede-eigenaar Stefan Soer. De potten zijn voorzien van een nieuw logo en barcode zodat zij makkelijk kunnen worden gescand.

Het gewas staat er prachtig op, weet Stefan, die met het uitleveren van de eerste exemplaren nu écht als Fidafleur naar buiten treedt. "We zijn op deze locatie van alle gemakken voorzien zoals de enorme vlakte aan werkvloer, waardoor we grote orders kunnen gaan inpakken voor onze vaste klanten en de retail."

Voor meer informatie:
Fidafleur
Hogeweg 4a
5313 BA Nieuwaal
info@fidafleur.nl
www.lewisiamountaindreams.nl