Berg Roses zet verder in op internationale digitalisering

Berg Roses zocht een partij die volledige ondersteuning kon bieden in de online afzet. Ook een dagelijkse webshop met live aanbod was wenselijk. Doordat meerdere rozenkwekerijen hen voorgingen, stapten ook zij in de GreenMaster boot. Men spreek erover met commercieel manager bij de kweker Christian Teerds.

Berg Roses is de eerste kwekerij die live gegaan is met de GreenMaster aanbodmodule, een waardevolle toevoeging en wel vooral vanwege de locatie in Kenia. Door de vele facetten waar het bedrijf mee te maken heeft, ontstond een nauwe samenwerking met het GreenMaster developers team. Met elkaar is de aanbodmodule verder uit ontwikkeld. En met succes, want sinds juli is de aanbodmodule bij Berg Roses live en bovendien voor elke GreenMaster klant beschikbaar.

Voor Berg Roses is de volgende fase het gebruik van de GreenMaster-app in Kenia. Hiermee kan het scannen en registeren per locatie vlekkeloos verlopen. “Ons doel is om volledig afscheid te nemen van Excel en losse papieren en alles met dit programma te doen, zelfs voor wat betreft onze verkoop- en logistieke processen in Nederland. Nieuwe ontwikkelingen zijn daarom erg belangrijk voor ons”, aldus Christian.

Berg Roses werkt veel met de API module van GreenMaster, die is gekoppeld aan het eigen Power BI Systeem. Dit systeem is leidend voor het management informatie systeem. "We hebben dagelijks overleg met ons teelt, sales, logistiek en management team, om data te bespreken die dagelijks uit GreenMaster komt. Daaruit valt nog heel veel te halen."

Berg Roses
Berg Roses is een Nederlandse rozenkwekerij met een 65 ha grote productielocatie aan de oevers van Lake Naivasha in Kenia. Hier worden jaarlijks 175 miljoen rozen geproduceerd. 80% van deze productie gaat naar ketens als Aldi, Kaufland en Lidl door heel Europa. In Nederland worden jaarlijks 65 miljoen rozen geproduceerd. In Nederland ligt de focus op het kunnen aanbieden van diverse kleuren.

Voor meer informatie:
GreenMaster
Tamara Tuithof
ttuithof@9knots.nl
www.greenmaster.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©


FreshPublishers © 2005-2024 BPnieuws.nl

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven