Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Hofland Flowering Plants viert dit jaar 125-jarig jubileum

Een van de oudste Westlandse glastuinbouwbedrijven, Hofland Flowering Plants, bestaat in 2024 maar liefst 125 jaar. Het glastuinbouwbedrijf is op 20 oktober 1899 opgericht door Jan Hofland. Inmiddels staat de vijfde generatie aan het roer: broer Frank en zus Annemiek. Daarnaast is de vierde generatie, vader Goos en oom Peter, vanaf de zijlijn betrokken om kennis en ervaring te delen. Ook de derde generatie, (o)pa Frans (91 jaar) en (o)ma Jeanne (87 jaar), is nog getuige van deze bijzondere mijlpaal.


Eerste generatie: Jan Hofland (links op de foto)

Al vanaf de tweede generatie (sinds 1960) is Hofland Flowering Plants gevestigd op de Lange Broekweg in Naaldwijk. In de loop der jaren is het bedrijf uitgebreid met aankoop van naastgelegen percelen tot een oppervlakte van 6 hectare. Sinds 1970 is de hoofdteelt de lidcactus (‘Schlumbergera’), aangevuld met verschillende teelten in het voorjaar. Er werken 30 collega’s bij familie Hofland, dat de naam heeft een sociaal familiebedrijf te zijn.


Gozewinus Jacobus sr, tweede generatie

2024: “Let’s celebrate together”
Met de slogan ‘Let’s celebrate together’ staan in 2024 de nodige festiviteiten op stapel met het team, klanten, leveranciers, naastgelegen buren, collega kwekers en niet te vergeten; de familie Hofland. Ter gelegenheid van het 125-jarig bestaan is er ook een feestelijke plantenhoes voor de Schlumbergera ontwikkeld die vanaf januari 2024 zijn weg naar de consumenten vindt.


Derde en vierde generatie: Goos, Frans en Peter

Voor meer informatie:
Hofland Flowering Plants
Lange Broekweg 46
2671 DV Naaldwijk
0174-62 58 87
[email protected]
www.hoflandfloweringplants.nl

Publicatiedatum: