Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Boek over de geschiedenis van Heemskerk Flowers

Passie voor Heemskerk Flowers

Heemskerk Flowers brengt een boek uit genaamd ‘Passie voor Heemskerk Flowers’, waarin de nadruk ligt op de beginjaren en de tijd in het vorige pand van het bedrijf. Tijdens een barbecue wordt het boek uitgereikt aan (de familie van) de medewerkers die erin worden vermeld.

Nadruk op de beginjaren
Ter gelegenheid van het 60-jarige bestaan van Heemskerk Flowers zijn eerder de magazines '60 Years growing together' en '60 jaar lang een familie' uitgekomen. In deze magazines ligt de nadruk op de laatste jaren, vooral de jaren vanaf 1999, die zich afspelen in het huidige pand.

Sander Wolthaus (zoon van overleden medewerker Daan Wolthaus) wees erop dat vele medewerkers van het eerste uur hierin ontbraken, terwijl ook zij juist hebben meegeholpen het bedrijf groot te maken. Hierdoor is het idee ontstaan om dit boek te maken, waarin de nadruk ligt op de beginjaren en de tijd in het vorige pand van Heemskerk Flowers.

Medewerkers van het eerste uur verleenden hun bijdrage
Veel medewerkers van het eerste uur hebben hun bijdrage aan het boek verleend. Het boek staat dan ook vol met persoonlijke verhalen van deze medewerkers. Mede door hun passie voor hun werk (destijds) is het bedrijf uitgegroeid tot een toonaangevende speler in de hedendaagse bloemen- en plantenexport.

Uitreiking van het eerste boek
Dick van Bommel, schrijver van het boek en tevens medewerker van het eerste uur, overhandigde het eerste boek aan Sander Wolthaus. Alle personen die in het boek vermeld staan en de directie ontvingen opvolgend ook het boek. Voor al het personeel lagen er ook boeken klaar.

Voor meer informatie:
Heemskerk Flowers
www.heemskerkflowers.com

Publicatiedatum: