In memoriam Henk Brinkman

Op 7 juni 2023 is Henk Brinkman op 70-jarige leeftijd overleden. Henk Brinkman was jarenlang werkzaam bij het bedrijf Royal Brinkman in
’s-Gravenzande. Hij trad als 4e generatie Brinkman en zoon van Henk Brinkman Senior aan in zijn voetsporen en begon op de afdeling Inkoop. Daarna groeide hij door als Directeur International en daarna tot Algemeen Directeur.

In zijn periode beleefde Royal Brinkman het 100-jarig bestaan en kreeg het predicaat Koninklijk. Henk Brinkman heeft een grote rol en bijdrage geleverd aan de internationalisering van Royal Brinkman. Zijn zakelijk inzicht en gedrevenheid hebben er onder andere toe geleid dat de vestigingen in Polen en Hongarije zijn opgezet. Ook heeft hij aan de wieg gestaan van de ontwikkeling van de webshops en heeft hij aan de oorsprong gestaan van het bedrijf Agrobío.

Helaas moest Henk Brinkman in 2008 terugtreden, nadat hij na een werkreis door ziekte werd geveld. Henk Brinkman trad niet graag op de voorgrond, maar was intern een passievol en betrokken directeur en aandeelhouder. Hij was een reizende ambassadeur van Royal Brinkman.

Voor meer informatie:
Royal Brinkman
info@royalbrinkman.nl
www.royalbrinkman.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.