Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

In memoriam: Kees de Groot

Op 1 april is Kees de Groot overleden. Hij werd 84 jaar. Kees de Groot was geen onbekende in de kassenbouw en was een van de grondleggers van de moderne tuinbouw.

Klik hier voor de advertentie.

Sinds 2013 was Kees werkzaam bij Dutch Agro Systems BV, waar hij zijn kennis deelde door een nieuw systeem te ontwikkelen. Hier bleef hij ondanks zijn leeftijd altijd vooruitstrevend denken.

"Kees laat een mooie erfenis achter in de vorm van zijn bijdrage aan de ontwikkeling van de kassenbouw en zijn inspiratie voor vele anderen in het vak. Hij zal gemist worden, maar zijn nalatenschap zal voortleven in de innovaties en ontwikkelingen die hij heeft achtergelaten. Kees heeft in zijn loopbaan velen over de kassenbouw geleerd. Onze gedachten gaan uit naar de familie en vrienden in deze moeilijke tijd", aldus het team van Dutch Agro Systems.

In 2019 spraken we Kees over zijn bijzondere bijdrage aan de glastuinbouw. "Ik vind het ongekend hoe groot de impact van dit kleine Nederland is op de tuinbouw wereldwijd", vertelde hij toen. Lees het artikel hier terug.

Voor meer informatie:
Shaniel Raghoenath
Dutch Agro Systems
[email protected]
www.dutchagrosystems.com

Publicatiedatum: