Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Tim Van Hulle nieuwe voorzitter van ENA

Tijdens de ENA-zomerbijeenkomst eind juni werd Tim Van Hulle, AVBS-afgevaardigde, unaniem verkozen tot nieuwe voorzitter. Hij neemt daarmee de fakkel over van Henk Raaijmakers (NL) die de afgelopen drie jaar voorzitter was van ENA. Tim zal de komende drie jaar het voorzitterschap voor zijn rekening nemen en wil daarbij vooral inzetten op een breder netwerk politieke contacten op Europees niveau.


Tim Van Hulle

De nieuwe ondervoorzitter is Mateusz Milczynski, van de Poolse boomkwekerijvereniging Zwiazek Szkólkarzy Polsick. Het ENA bestuur wordt vervolledigd met Josep Pagès als algemeen secretaris en Willy De Nolf (BE) als penningmeester.

"Het is een voorrecht om de sector te vertegenwoordigen op Europees niveau. Mijn voorganger heeft een sterke basis gelegd en de interne structuur van ENA verder op punt gezet, met interne werkgroepen die elk een eigen voorzitter hebben. De komende drie jaar zal ik daarop verder werken om de verscheidene uitdagingen van onze internationale sector aan te gaan. Ik geloof erin dat ENA door een sterke samenwerking met en betrokkenheid van haar leden, de sector tot een hoger niveau kan tillen."

"Zo heeft ENA het potentieel om een belangrijke speler te worden in het Europese politieke landschap. En zo beleidsmensen te informeren over de toekomst van onze bedrijven en het belang van groen. Deze proactieve houding zullen we de komende jaren gaan versterken", zegt nieuwe voorzitter Tim.

Bron: AVBS, sierteelt- & groenfederatie

Publicatiedatum: