Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Gertie Rongen na 25 jaar dienst bij Limex met pensioen

Gertie Rongen gaat na 25 jaar dienst bij Limex met (pre)pensioen. Als één van de eerste werknemers van het bedrijf heeft ze een belangrijke rol gespeeld in de groei en ontwikkeling van Limex.

Gertie is accountmanager. En een echt mensenmens, beschrijft directeur Joep Janssen haar. "'Ze doet altijd haar uiterste best om de klanten voor wie ze werkt te leren kennen. Niet zelden verbaast ze door haar uitgebreide kennis van projecten, waarbij ze zich na jaren nog details herinnert. Haar talent om met iedereen een goede band op te bouwen, maakt haar tot een geliefde collega en een vertrouwde partner voor onze relaties."

"Gedurende mijn tijd bij Limex heb ik veel geleerd en waardevolle ervaringen opgedaan. Ik kijk met trots terug op mijn bijdrage aan het bedrijf en de groei die we samen hebben doorgemaakt. Het was een voorrecht om deel uit te maken van dit familiebedrijf en ik zal met plezier terugdenken aan mijn tijd hier," zegt Gertie zelf. "De contacten die ik heb gehad dragen zeker voor een groot deel bij aan deze warme herinneringen."

Op 5 juli trok Gertie de deur van het kantoor achter zich dicht en vierde Limex samen met familie en collega's een feestje. "Mijn collega's gaan nu mijn werkzaamheden verderzetten en ik ben er zeker van dat ze dit met veel enthousiasme en inzet gaan doen," besluit Gertie. "Voor jullie allen: mijn welgemeende dank voor de samenwerkingen."

John Leijssen van sales ([email protected]) heeft per 1 juli het mobiele nummer van Gertie overgenomen: +31 6 5164 3392.

Voor meer informatie:
Limex Machine Exploitatie BV
Industrieterrein 120
5981 NC Panningen
Tel: +31(0)77 307 44 12
[email protected]
www.limex.nl

Publicatiedatum: