Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ted Kortekaas nieuwe directeur bij Vigo Gladiolus

Vanaf 31 mei 2024 geeft Frank van Mil als directeur het stokje over aan Ted Kortekaas. Op 1 mei 2022 is Vigo Gladiolus opgestart als nieuw samenwerkingsverband in de bollenwereld. Vanaf de start heeft Frank van Mil als directeur de verkooporganisatie geleid. Ted Kortekaas is een bekende uit het bollenvak met heel veel ervaring in zowel bloembollenhandel bij o.a. Hobaho en CNB als in kwaliteit en inkoop bij Deleeuw Flowerbulbs.

Vigo Gladiolus
De zes gladiolenkwekers Martien van Boven uit Nieuw-Vossemeer, Marcel Duijkers uit Castenray, Theo Theunissen uit Heumen, Peter van der Boomen uit Boekel, Marcel Nijenhuis uit Espel en Klaas Gootjes uit Dirkshorn hebben de handen ineen geslagen en brengen hun gladiolen uitgangsmateriaal al twee jaar gezamenlijk onder één naam op de markt. De verkoop van het uitgangsmateriaal is uit handen genomen en inmiddels al twee jaar uitgevoerd door Rob Brouwer van de Intermediair Groep Holland BV (IGH).

Publicatiedatum: