Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Drie jubilarissen bij Voorwinden in het zonnetje gezet

Afgelopen vrijdag had kassenbouwer Voorwinden wat te vieren, want ze hadden in dit geval niet 1, niet 2 maar zelfs 3 jubilea om te vieren. Koos Meijndert is de achtste in het rijtje met mannen die al 25 jaar in dienst zijn bij het bedrijf en daarbij zijn er nu ook twee mannen, Ard Post en Fred van Hoeij, die al 35 jaar in dienst zijn. "Dit is iets waar wij als bedrijf MEGA trots op zijn", deelt Maik Voorwinden.

De drie mannen zijn afgelopen vrijdag in het zonnetje gezet op de zaak. "Want zulke mijlpalen kunnen we natuurlijk niet zomaar aan ons voorbij laten gaan!"

Naast dat er een drietal jubilarissen was, was er nog een reden voor een feestje. "Onze mannen van de werkplaats hebben de afgelopen tijd keihard gewerkt aan het opknappen van machines. Twee oude machine hebben na vijftien jaar een goeie facelift gekregen en zijn volledig opgeknapt. Dit alles is in eigen beheer uitgevoerd door onze toppers in de werkplaats, na hard werken zijn deze machines nu weer klaar voor de volgende 15 jaar kassenbouw!"

Voor meer informatie:
Voorwinden Groep
Lorentzstraat 10
2665 JH Bleiswijk
Tel: +31 (0)10 5117834
[email protected]
www.voorwindengroep.nl

Publicatiedatum: