Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Stigas krijgt nieuwe directeur

Per 1 juni treedt Karin Sleeking als directeur in dienst bij Stigas. Zij volgt in de loop van dit jaar de huidige directeur Math Creemers op, die dit najaar met pensioen gaat.

Jeroen Brandenburg, werknemersvoorzitter Stigas: "Het bestuur is blij om op tijd een opvolger te hebben gevonden. Math Creemers stond aan de basis van Stigas en heeft de organisatie gebracht tot waar ze nu staat. Hij heeft een enorme kennis van en in de arbowereld. Door de tijdige benoeming van Sleeking is er voldoende tijd om taken en kennis over te dragen."

Hans Koehorst, werkgeversvoorzitter van het bestuur van Stigas is blij met Karin Sleeking. Ze heeft ervaring in de wereld van sociale partners en een groot netwerk bij voor Stigas relevante stakeholders heeft, zoals overheden en kennisinstituten.

Karin Sleeking (1967) is momenteel directeur van A&O fonds Gemeenten. Het fonds is van werkgevers en werknemers in de sector gemeenten. Gezond en veilig werken is één van de belangrijkste thema's voor het fonds, met aandacht voor werkdruk, terugdringen ziekteverzuim en arbeidsmarktkrapte. Ook is zij bekend met instrumenten als de arbocatalogus en de risico-inventarisatie. Haar kennis, netwerk en ervaring komen goed van pas bij de verdere ontwikkeling van Stigas.

Bron: Stigas

Publicatiedatum: