Bollenjongens overhandigen YOUNG aan Caroline van der Plas

De drie bollenjongens Allan Visser, Daan van Steijn en Tim van Haaster hebben deze week Caroline van der Plas een exemplaar van magazine ‘YOUNG. Flowering the Future!’ overhandigd.

Van der Plas staat met een column in het blad en ze wilde de drie heren graag ontmoeten. Omdat de jongens 50 exemplaren van YOUNG bij zich hadden, nam Van der Plas ze eerst mee naar de kamer met postvakken. Hier hebben de bollenjongens magazine YOUNG in de postvakjes van verschillende Kamerleden en het ministerie van Landbouw gelegd. Daarna volgde een mooi gesprek in het kantoor van de fractievoorzitter van de BoerBurgerBeweging.

De jongens spreken van 'een zeer geslaagd bezoek' en ‘de kers op de taart van het project'. De bollenjongens hebben ruim een jaar, naast hun baan, vrijwillig gewerkt aan het magazine. YOUNG werd door heel veel organisaties en bedrijven uit de streek ondersteund. Het blad werd in april huis aan huis in de Duin en Bollenstreek bezorgd. Ook is het blad online bladerbaar via https://www.youngmagazine.nl/


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.