Agrinag's animal rescue center:

Red dieren met de aankoop van rozen

Eén van de teeltbedrijven van Elite Flowers, Agrinag in Ecuador, heeft een opvangcentrum voor dieren, en ze hebben net het logo ontworpen en het een naam gegeven: 'Paws N' Roses.' Wat begon als een goede daad heeft nu geholpen om 11 diersoorten en in totaal 51 dieren uit gevangenschap en illegale handel te redden.

"Bij Paws N' Roses zijn we meer dan een reddingscentrum. Wij zijn een vrijplaats van hoop, waar majestueuze herten rondlopen, ondeugende apen spelen, kleurrijke papegaaien kletsen en de machtige adelaar zweeft. We zijn een toevluchtsoord geworden voor deze dieren, waar we ze veiligheid, genezing en een tweede kans op leven bieden."

Dus, als u de producten van Agrinag koopt, steunt u niet alleen de teelt van rozen, maar ook het welzijn van geredde wilde dieren. "Elke aankoop van onze klanten wordt een katalysator voor verandering, waardoor we onze inspanningen kunnen uitbreiden en meer dieren in nood een liefdevol thuis kunnen bieden."

Agrinag, gelegen op de Cotopaxi hellingen, ligt in het zuidelijke vulkanische gebied van de Ecuadoraanse hooglanden, waar ze 360 soorten rozen kweken op 42 ha, zie de video hieronder om een indruk te krijgen van de teeltbedrijven en hun dierenopvangcentrum.

Klik hier voor meer informatie over hun dierenopvangcentrum (PDF).

Voor meer informatie:
AGRINAG
www.agrinag.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.