Picalla krasactie zet kopers in het zonnetje

Eind maart instroudceerde Dümmen Orange en Bejafleur gezamenlijk het plantenconcept Picalla. Naar aanleiding daarvan werd een krasactie georganiseerd, die is gewonnen door Marco Guyt van Grotex International. Marco wint een city trip voor twee personen naar Barcelona met een bezoek aan het Picasso museum. “Ik was al enthousiast over het Picalla plantenconcept, en nu nog meer met dit mooie kunstzinnige uitstapje.” 

Links Marco Guyt (Grotex) en Matthijs van den Top van Bejafleur; rechts Gerwin van der Vijfer (Waterdrinker) met nogmaals Matthijs van den Top

Naast Marco waren er nog meer prijswinnaars. Gerwin van der Vijver van Waterdrinker ging er vandoor met de eerste prijs. Hij heeft het Dutch Master arrangement gewonnen bij Restaurant Vermeer. De tweede prijs ging naar Patrick van Geest van Noviflora, hij ontving het jubileumboek over Johannes Vermeer en de derde prijs ging naar Lars van Spronsen van Moterra, hij kreeg toegangskaarten voor het Rijksmuseum.

Links Patrick van Geest (Noviflora) en rechts Lars van Spronsen (Moterra), beiden op de foto met Matthijs van den Top

Picalla is het een plantenconcept voor kleine Calla planten (8 cm). De markt voor kleine potmaten zit de laatste jaren enorm in de lift. Het telen van kleine Calla planten is echter niet eenvoudig. Bejafleur heeft zich hierin de afgelopen jaren gespecialiseerd.

Het Picalla plantenconcept is naar verwachting vanaf week 10 volgend jaar weer verkrijgbaar. Bestellingen zijn nu wel al te plaatsen, kijk voor meer informatie op www.picalla.com voor meer informatie.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.