Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Van Daalen Cymbidium goed geholpen met dubbele scherminstallatie

Onderaan de dijk in ’s-Gravenzande, op bijna 2 hectare, telen Arie en Dirk van Daalen al jaren cymbidiums. Hun snijcymbidiums, in vele kleuren en maten, zijn bekend onder het merk CyMoreFlavour.

In 2021/22 werden zowel het onderste als het bovenste schermdoek in de kas vernieuwd. Samen met installatiebedrijf Doek & Draad, eveneens uit ’s-Gravenzande, werd de klus onder handen genomen.


Peter Ollevier en stagiair Leon

Er werd besloten om voor PhormiTex Super in combinatie met PhormiTex Lumina 50 Open te gaan, naar bevinden van de verschillende partijen dé beste combinatie die voor de creatie van een optimaal klimaat voor deze teelt.

Een jaar na installatie brachten sales manager Arjan van der Veer, samen met de sles & marketing directeur van Phormium Peter Ollevier en stagiair Leon, de tuinder opnieuw een bezoek. Samen met de teler liepen ze nog eens een rondje door de tuin en stelden uiteraard vast dat de schermen doen wat ze beloofden.

Voor meer informatie:
Phormium
www.phormium.com  
[email protected] 

Publicatiedatum: