Rianne van der Hulst wint Vier de Lente Award

Tijdens de Tweede editie van het Vier de Lente Festival dat afgelopen vrijdag werd gehouden te midden van de tulpenvelden in Hillegom, is aan Rianne van der Hulst de Vier de Lente Award uitgereikt.

Rianne van der Hulst is werkzaam als Beleidsmedewerker/ Projectleider bij de KAVB waar ze zich inzet voor jonge ondernemers en werknemers in de bloemen- en bollensector en op het terrein van duurzaamheid. Daarnaast is zij ook nauw betrokken bij het familiebedrijf Hulstflowers waar zij allerlei taken vervult. Door haar uitzonderlijke inzet voor de sector, de bloembollenstreek en de jongeren is deze Award dit jaar aan haar uitgereikt. Vorig jaar is de Award uitgereikt aan De Bollenjongens, nu te zien op RTL Z.

Het Vier de Lente Festival wordt georganiseerd om jongeren te enthousiasmeren voor de sierteeltsector. ’s Morgens kwamen zo’n 250 leerlingen van basisscholen uit de Bollenstreek naar het festival. Het festival wordt gehouden op een bijzondere locatie in de bloembollenstreek en wordt georganiseerd door streekgenoten – zoals de Bollenjongens. Tijdens het festival komt de bollensector samen met een ander fantastisch Nederlands exportproduct: dancemuziek.

bron: KAVB


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.