Evanthia trotse sponsor van voetbalvereniging S.V. Honselersdijk

De Westlandse voetbalvereniging SVH bestaat al sinds 1964 en telt inmiddels zo’n 700 leden, waarvan meer dan 440 jeugdleden. SVH vervult in de Westlandse regio een belangrijke maatschappelijke, sociale en recreatieve rol op voetbalgebied, met een nog altijd groeiend ledenbestand, inzet van trouwe vrijwilligers en steun van enthousiaste sponsoren. Sinds vorig jaar is het Westlandse veredelingsbedrijf Evanthia trotse sponsor van de vereniging.

“Evanthia is een ambitieus bedrijf met een internationale focus en tegelijkertijd nog altijd nuchter en met stevige wortels in de Westlandse grond”, aldus Louis Kester, Commercieel Directeur van Evanthia. “Net als bij SVH staan bij Evanthia de mensen centraal, als drijvende kracht achter succesvol, duurzaam partnerschap. Evanthia kent tal van medewerkers, stagiaires en relaties die nauw betrokken zijn bij de vereniging en we leggen met het sponsorschap graag verbinding met de club en de regio. Daarnaast spelen wij graag op Champions League niveau en voor échte teamplayers is er bij Evanthia altijd plek.” Het veredelingsbedrijf uit Monster/’s-Gravenzande brengt met opvallende sponsorpanelen langs het veld, met de slogan “Speel mee in het winnende team”, de mogelijkheden tot werken bij Evanthia onder de aandacht.

bron: S.V. Honselersdijk


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.