Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bredefleur Moerkapelle neemt kas buurman over en groeit naar 13.5 hectare

Tholen - Bredefleur heeft de locatie van de buren in Moerkapelle overgenomen, een voormalig potplantenbedrijf. Door deze aankoop breidt de leliekweker uit met ca. 8 hectare kas. De huidige locatie in Moerkapelle wordt geïntegreerd met de nieuwe aangekochte kassen tot één grote, toekomstbestendige leliekwekerij.

"Wij zien ruimte in de markt", zo laten de gebroeders Evers weten op LinkedIn, "want er is vraag vanuit de klanten, maar momenteel hebben we te weinig vierkante meters kas om aan de vraag te voldoen. Deze aankoop geeft ons de kans onze kwaliteit, exclusiviteit en continuïteit te vergroten. Verder zijn we een jong en ambitieus bedrijf en merken we dat de markt langzaam afschaalt, terwijl de leliemarkt niet krimpt. Er is dan ook ruimte om ons als bedrijf verder te ontwikkelen en wij springen graag in dat gat.”

Uitbreidingsplannen waren er al langer maar het op de markt komen van de kas van de buren was een kans uit duizend, zo licht Levi Evers, die samen met zijn broers Peter, Thomas en en Ruben de directie van het bedrijf vormt, toe. Op termijn moet het één bedrijf worden, op één adres, waarbij de productie in Moerkapelle uitkomt op 13.5 ha. Zover is het echter nog niet, voor nu wordt bekeken hoe e.e.a. het best kan worden aangevlogen. Het feit dat het bedrijf al een eigen aansluiting heeft is in elk geval een groot voordeel; op het vlak van energievoorziening biedt dat kansen en flexibiliteit.


Bredefleur Moerkapelle
Bredeweg 40
2752AA Moerkapelle
[email protected]
www.bredefleur.nl