Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Stolk G4M Plants introduceert Spathiphyllum Jet Diamond

De gebroeders Stolk van kwekerij Stolk G4M Plants uit Waddinxveen hebben de Spathiphyllum Jet Diamond aan het assortiment toegevoegd. Deze specialty met haar prachtig glanzende, lichtgroene en 'gemarmerde' bladeren is een toevoeging op het aanbod, dat verder ook bestaat uit een assortiment calathea's.

Harm-Jan, Jan-Pieter en Corstiaan Stolk

De Jet Diamond is de enige bonte, niet bloeiende Spathiphyllum op de markt, wat hem een unieke sierwaarde geeft. Elk exemplaar is uniek. De plant komt uit de keuken van de veredelaar Willem Brouwer uit Nootdorp. De jonge planten worden opgekweekt door Van der Voort Young Plants. As we speak heeft de kweker de eerste (grote) exemplaren beschikbaar.

Stolk G4M Plants
Sinds januari vorig jaar gaat de kweker, voorheen Stolk Orchids en gespecialiseerd in de phalaenopsis, door het leven als Stolk G4M Plants. Deze week, op woensdag 15 en donderdag 16 maart, is de kweker te vinden op de Trade Fair in Rijswijk (stand C4) en is het nieuwe assortiment te bewonderen.

Voor meer informatie:
Stolk G4M Plants
G. van Dortkroonweg 12
2742 KG Waddinxveen
[email protected]  
www.stolkg4mplants.nl