Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
11de editie Open Kwekerijdag, 17 juni

Tien Boskoopse boomkwekerijen openen deuren voor publiek

Op zaterdag 17 juni openen tien boomkwekerijbedrijven in Boskoop hun deuren voor consumenten. De bedrijven zijn gevestigd op het Halve Raak te Boskoop. Het publiek is welkom van 10.00 tot 17.00 uur.

Van 09.30 tot 10.00 vindt de opening plaats waar deelnemers, pers, sponsors en vakgenoten bij uitgenodigd zijn. De deelnemende boomkwekerijbedrijven dit jaar zijn B. D. Rijnbeek Boomkwekerijen, A&E Maayen v.o.f. Boomkwekerij, Boot & Dart Boomkwekerijen bv, Boomkwekerij S.C. van der Wilt & Zoon, Boomkwekerij E. van Hevelingen, P.C. J. Stolk & Zonen, B.P. van Echtelt & Zoon V.O.F., Joh. Stolwijk & Zonen Boomkwekerijen BV, INIZO wonen, leer- en werkomgeving en Korver Boomkwekerijen B.V.

Centrale plein met carrièreplein
Op het centrale plein, bij Boot & Dart Boomkwekerijen bv zijn diverse sponsors en toeleveranciers aanwezig. Ook is hier het BoskoopWerkt.nl carrièreplein. Naast opleidingsmogelijkheden worden hier tientallen vacatures getoond aan de verwachte 4000 bezoekers. Boomkwekerijbedrijven uit de Boskoopse Greenport kunnen hun vacature plaatsen op boskoopwerkt.nl, waarna deze ook op de Open Kwekerijdag getoond wordt.

Ook vakgenoten meer dan welkom
Na 11 geslaagde edities, weten Boskoopse, Nederlandse en zelfs buitenlandse kwekers inmiddels de weg naar de Open Kwekerijdag te vinden. Jaarlijks worden de deelnemers meer en meer bezocht door vakgenoten die eens bij de collega’s willen komen kijken. De aanwezige toeleveranciers die zich bij de kwekerijen presenteren zijn hier een extra meerwaarde.

Door de belangeloze deelname van de kwekers en de gulle giften van Greenport Boskoop, Groen-Direkt Boskoop en vele andere sponsors, is de Open Kwekerijdag gratis te bezoeken. Ook parkeren is gratis, al verzoekt de organisatie om zo veel mogelijk op de fiets te komen. De Open Kwekerijdag wordt gehouden op zaterdag 17 juni van 10.00 uur tot 17.00 uur. Navigeer naar het Halve Raak in Boskoop.

Bezoek voor actuele informatie www.openwekerijdag.nl 

Publicatiedatum: