Uitreiking Tuinbouw Ondernemersprijs bij Koppert Cress

De uitreiking van de Tuinbouw Ondernemersprijs zal dit jaar op woensdag 29 maart 2023 plaatsvinden in de fossielvrije kas van Koppert Cress in Monster in Greenport West-Holland. Koppert Cress, zelf winnaar van de prijs in 2011, staat voor goed ondernemerschap, innovatie en duurzaamheid en sluit daarmee volgens de organisatie aan bij dat waar de prijs voor staat.

Door de uitreiking in de fossielvrije kas van Koppert Cress te houden, staat de organisatie bovendien stil bij de energiecrisis die de sector dit jaar meemaakte. Ook past Koppert Cress met haar vanilleteelt goed bij de themaprijs, die dit jaar gaat over de transitie van de traditionele teelt naar nieuwe teelten en nieuwe toepassingen. 

Minister Piet Adema van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit reikt dit jaar de prijs uit aan het bedrijf dat het meest uitblinkt in ondernemerschap, duurzaamheid en innovatie. De energieneutrale kas van Koppert Cress, die verlicht is met roze LED-verlichting, bevindt zich in Greenport West-Holland, de regionale partner waarmee de stichting Tuinbouw Ondernemersprijs dit jaar de themaprijs mede-organiseert.

De genomineerden dit jaar zijn Van der Avoird Trayplant, Beyond Chrysant, Porta Nova en Griffioen Wassenaar.

Startups en sponsors gezocht
Naast de bekendmaking van de winnaars, is er tevens een innovatie-netwerkplein waar startups en scaleups ruimte krijgen hun ideeën te presenteren. Interesse om mee te doen? Meld je aan via info@tuinbouwondernemersprijs.nl. Het evenement sponsoren kan ook. Ook hiervoor is bovenstaand e-mailadres de plek om meer informatie op te vragen. Als sponsor krijgt men twee toegangstickets voor het exclusieve evenement.

Foto: Roy Storm

Voor meer informatie:
Tuinbouw Ondernemersprijs
www.tuinbouwondernemersprijs.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.