Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

HortiContact in de startblokken

De achttiende editie van de glastuinbouwbeurs HortiContact staat voor de deur: dinsdag 14, woensdag 15 en donderdag 16 februari in Evenementenhal Gorinchem.

Op de beurs staan 269 bedrijven. 230 daarvan komen uit Nederland, 14 uit België, 8 uit Duitsland en de rest van elders (met één van buiten Europa, de Chinese lampenleverancier Plusrite). Een overzicht vindt u hier.

Op woensdag 15 februari staat o.a. een speciale studententour op het programma. Op donderdag 16 februari wordt de publieksprijs uitgereikt voor meest aansprekende innovatie in de zogenaamde ‘Tunnel van de Toekomst’. In ‘De Lounge' in het foodcourt organiseert de beurs dagelijks kennissessies en prijsuitreikingen en wordt live radio uitgezonden. Op het zogeheten Startersplein vindt men tot slot een tiental startups.

De beurs in Evenementenhal Gorinchem is dagelijks te bezoeken van 13.00 tot 21.00 uur. Voor meer informatie: www.horticontact.nl

Publicatiedatum: