Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Meest originele pitch voor Glazen Tulp is van Ammerlaan-Sosef

Genomineerden voor de Glazen Tulp Award mochten een pitchclip opnemen. Toen deze gisteren werd uitgereikt viel Ammerlaan-Sosef tweemaal in de prijzen: een eerste prijs in de categorie tuinplanten met de Celosia Hot Topic Reef en een - unieke, "spontaan erbij verzonnen" - prijs voor het meest originele pitchfilmpje. Speciaal daarom werd deze op de avond aan de zaal vertoond.

Jeffrey Ammerlaan vertelt: "We dachten: ‘leuk dat ze het filmpje nog een keertje tonen’, maar we werden zowaar ook nog het podium geroepen om de prijs voor het origineelste filmpje in ontvangst te nemen, een Indoor Skydive voor 2 personen. Deze prijs had de jury spontaan nog erbij verzonnen omdat er zoveel leuke filmpjes waren ingestuurd. Na deze prijs in ontvangst te nemen gingen Gertjan Sosef en ik ervan uit dat we niet meer op het podium zouden komen met onze plant, want ‘waarom zouden ze anders ons nu al apart naar voren halen?’ Dus toen de nummers 3 en 2 in de categorie tuinplanten vergeven waren hadden we het echt niet meer verwacht, maar we werden eerste met onze Celosia Hot Topic Reef!"

LOL
Afgelopen jaar heeft de kweker naast duurzaamheidscertificeringen ook gewerkt aan een ander onderbelichte certificering. Namelijk de LOL-certificering, dit staat voor Lachend-Ondernemen-Loont. "Naast de audits die wij hebben gehad moesten wij nog 1 punt behalen en dat is een externe waardering dat lachend ondernemend loont. Na de uitreiking van de originaliteitsprijs tijdens de Glazen Tulp Award, kunnen wij nu officieel kenbaar maken dat wij de LOL-certificering binnen hebben!"

 

Voor meer informatie:
Ammerlaan-Sosef BV
Sprongenloet 5a
2675 KV Honselersdijk
www.ammerlaan-sosef.nl 

Publicatiedatum: