Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Hospice VPTZ Delft blij met mooie opbrengst actie Beyond Chrysant

Afgelopen week veilde Beyond Chrysant eenmalig een kar met Baltica Pink. De opbrengst is volledig voor het Hospice in Delft. Dit in verband met het vieren van de volgende stap in verdere verduurzaming en verbetering van de kwaliteit.

Dit keer is er weer een stap gemaakt in LED-verlichting. Deze nieuwe verlichting zorgt voor een roze gloed in de kas, vandaar de koppeling naar roze Baltica.


Vlnr. Hans Rosier (bestuur Hospice), Dick de Leeuw (bestuur Hospice), Gabriëlla Rijerse (coördinator hospice), Martijn Duijvesteijn (Beyond Chrysant), Wouter Duijvesteijn (Beyond Chrysant), Janet Kimman (Beyond Chrysant)

Afgelopen week zijn Martijn en Wouter Duijvesteijn naar het hospice gegaan om de cheque persoonlijk te overhandigen. Namens de Stichting Hospice en VPTZ Delft namen Dick de Leeuw en Hans Rosier de cheque in ontvangst. De overhandiging benadrukte nog eens de band die Beyond Chrysant heeft met het hospice. Ook is er afgesproken dat de vrijwilligers binnenkort een rondleiding krijgen bij Beyond Chrysant.

Bij elkaar heeft Beyond Chrysant € 3.140 opgehaald. Dick de Leeuw gaf aan dat ze enorm blij zijn met deze gift, het geld komt volledig ten goede aan de zorg voor mensen in de laatste levensfase. "Een fantastische actie en een mooi bedrag als resultaat!"

Voor meer informatie:
Beyond Chrysant
Wouter Duijvesteijn
Tel.: +31 (0)6 48088440
wouter@beyondchrysant.nl 
www.beyondchrysant.nl 

Publicatiedatum: